Μεταξοτυπίες, Θερμομεταφερόμενες στάμπες, Τύπωμα
Αναζήτηση:
Εγγραφείτε στο Newsletter:
ΑΡΧΙΚΗ/ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

PC ΠΛΑΣΤΙΣΟΛ (ΚΩΔΙΚΟΣ: ΑΑ-ZC-WA-ZD-ZV-ZO-ZG)
Θερμομεταφερόμενα κατάλληλα για μονόχρωμα ή πολύχρωμα σχέδια. Μπορούν να συνδυαστούν με glitter (PC+GC), μεταλλικά χρώματα (PC+MC), μελάνια ειδικών εφέ, στρασάκια ή φλόκο. Με φινίρισμα μάτ (PC) ή με γυαλιστερή όψη (PCS). Διαθέσιμα και για ζεστό τράβηγμα (PC-HOT), για πιό απαλή αφή. Παράγονται επίσης και σε πολύ ανθεκτική ή πολύ ελαστική ποιότητα (για μαγιό), προσαρμοσμένα στις ιδιότητες του κάθε υφάσματος. Κατάλληλα για ανοιχτόχρωμα ή σκούρα υφάσματα.

ECO ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ (ΚΩΔΙΚΟΣ: RΑ)
Θερμομεταφερόμενα κατασκευασμένα με οικολογικά υλικά πού δεν περιέχουν PVC - APEO – Μόλυβδο – Φορμαλδεϋδη - Φθαλίνες και που ανταποκρίνονται στα Ευρωπαϊκά όρια τοξικότητας. Κατάλληλα για ανοιχτόχρωμα ή σκούρα υφάσματα.

MC ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ (ΚΩΔΙΚΟΣ: CA-ZR-YA-ZF)
Θερμομεταφερόμενα με μεταλλικό φινίρισμα, διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα, γυαλιστερά (MCS) ή μάτ (MC). Κατάλληλα για ανοιχτόχρωμα ή σκούρα υφάσματα.

GC ΓΚΛΙΤΤΕΡ (ΚΩΔΙΚΟΣ: DA-ZK)
Θερμομεταφερόμενα τα οποία περιέχουν glitter (μεταλλικά μόρια) που προσδίδει αστραφτερή όψη στο σχέδιο. Διαθέσιμα σε πολλές αποχρώσεις, σε γυαλιστερό (GCS) ή μάτ (GC) φινίρισμα. Κατάλληλα για ανοιχτόχρωμα ή σκούρα υφάσματα.

PH ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ (ΚΩΔΙΚΟΣ: EA-XA-ZS-ZT)
Φωτογραφικά (offset) θερμομεταφερόμενα με καταπληκτική ευκρίνεια, κατάλληλα για την ακριβή αναπαράσταση φωτογραφιών. Μπορούν να συνδυαστούν και με γκλίττερ, μελάνια ειδικών εφέ ή στρασάκια / μεταλλάκια. Κατάλληλα για ανοιχτόχρωμα ή σκούρα υφάσματα.

4C ΤΕΤΡΑΧΡΩΜΙΑΣ (ΚΩΔΙΚΟΣ: FA-ZI-ZM-ZG)
Θερμομεταφερόμενα κατάλληλα για σχέδια με πολλά χρώματα, που έχουν όψη φωτογραφίας, για ανοιχτόχρωμα ή σκούρα υφάσματα. Διαθέσιμα και για ζεστό τράβηγμα (4C-HOT, πολύ μαλακά, όμοια στην αφή με τα απευθείας τυπώματα, μόνο για ανοιχτόχρωμα υφάσματα).

PUFF ΦΟΥΣΚΩΤΕΣ (ΚΩΔΙΚΟΣ: GA-ZA-ZH-HA-ZQ-ZE-ZN)
Θερμομεταφερόμενα φουσκωτά σε όλη την επιφάνεια του σχεδίου ή σε συνδυασμό με επίπεδα μελάνια (PC+PUFF), για την δημιουργία τρισδιάστατων εφέ. Κατάλληλα για ανοιχτόχρωμα ή σκούρα υφάσματα.

4C+PUFF ΦΟΥΣΚΩΤΕΣ ΤΕΤΡΑΧΡΩΜΙΑΣ (ΚΩΔΙΚΟΣ: HA)
Θερμομεταφερόμενα κατάλληλα για σχέδια με πολλά χρώματα, που έχουν όψη φωτογραφίας, φουσκωτά σε όλη την επιφάνεια του σχεδίου ή σε επιλεγμένα σημεία, για την δημιουργία τρισδιάστατων εφέ. Κατάλληλα για ανοιχτόχρωμα ή σκούρα υφάσματα.

FC ΦΛΟΚΟΣ (ΚΩΔΙΚΟΣ: IA-ZW-ZU)
Θερμομεταφερόμενα με υπερυψωμένο πέλος και βελούδινη αφή, διαθέσιμα με ύψος 0,3 mm (μονόχρωμα και πολύχρωμα), 0.5 mm (μονόχρωμα και μονόχρωμα που περιέχουν glitter), και 0,8 mm (μόνο μονόχρωμα σχέδια). Κατάλληλα για ανοιχτόχρωμα ή σκούρα υφάσματα.

SC ΕΞΑΧΝΩΣΗΣ (ΚΩΔΙΚΟΣ: JA)
Θερμομεταφερόμενα μεταξοτυπίας ή ψηφιακής εκτύπωσης πού έχουν πολύ μαλακή αφή, διότι εισχωρούν στις ίνες των συνθετικών (polyester, polyamide, lycra κ.λ.π.) και σύμμικτων υφασμάτων. Μπορεί να δημιουργηθεί οποιοδήποτε σχέδιο ακόμα και φωτογραφίες ή και πίνακες ζωγραφικής. Κατάλληλα μόνο για ανοιχτόχρωμα υφάσματα.

FOIL ΦΟΙΛ (ΚΩΔΙΚΟΣ: KA)
Θερμομεταφερόμενο μεταλλικό φίλμ, σε διάφορα χρώματα, απλά ή ολογραφικά, με φινίρισμα πολύ γυαλιστερό ή μάτ. Εφαρμογή σε ένα ή δύο στάδια. Κατάλληλα για ανοιχτόχρωμα ή σκούρα υφάσματα.

RFL ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΕΣ (ΚΩΔΙΚΟΣ: LA)
Θερμομεταφερόμενα πού αντανακλούν το φώς που πέφτει πάνω τους. Διαθέσιμα μόνο σε συγκεκριμένα χρώματα. Κατάλληλα για ανοιχτόχρωμα ή σκούρα υφάσματα.

PS ΦΩΤΟΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ (ΚΩΔΙΚΟΣ: MA)
Θερμομεταφερόμενα που με την αύξηση ή μείωση του φωτός αλλάζουν από ένα χρώμα σε άλλο ή από άχρωμα γίνονται έγχρωμα και το αντίθετο. Κατάλληλα για ανοιχτόχρωμα ή σκούρα υφάσματα.

TS ΘΕΡΜΟΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ (ΚΩΔΙΚΟΣ: NΑ)
Θερμομεταφερόμενα που με την αύξηση ή μείωση της θερμοκρασίας αλλάζουν από ένα χρώμα σε άλλο ή από άχρωμα γίνονται έγχρωμα και το αντίθετο. Κατάλληλα για ανοιχτόχρωμα ή σκούρα υφάσματα.

AR ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ (ΚΩΔΙΚΟΣ: AB)
Θερμομεταφερόμενα που περιέχουν διάφορα αρώματα τα οποία απελευθερώνονται με την τριβή. Κατάλληλα για ανοιχτόχρωμα ή σκούρα υφάσματα.

3DS ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΕΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ (ΚΩΔΙΚΟΣ: BB)
Μαλακά, εύκαμπτα, ανάγλυφα θερμομεταφερόμενα με αφή καουτσούκ. Προσδίδουν βάθος και τρισδιάστατη όψη στο σχέδιο. Διαθέσιμα και σε μεταλλικά και glitter χρώματα. Κατάλληλα για ανοιχτόχρωμα ή σκούρα υφάσματα.

RSN-RSD-MSD ΣΤΡΑΣΑΚΙΑ, ΜΕΤΑΛΛΑΚΙΑ, ΠΕΡΛΕΣ (ΚΩΔΙΚΟΣ: QA-ZX-ZY-UA)
Τα στρασάκια (rhinestones), τα μεταλλάκια (rhinestuds/metalstuds) και οι πέρλες είναι διαθέσιμα σε πολλά χρώματα, σχήματα και μεγέθη. Μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους ή με άλλα προϊόντα και τεχνικές (τυπώματα, φλόκο, απλικέ κ.τ.λ.). Κατάλληλα για όλους τους τύπους των υφασμάτων.

GBS ΧΑΒΙΑΡΙ (ΚΩΔΙΚΟΣ: CB)
Θερμομεταφερόμενα που η επιφάνειά τους είναι καλυμένη με πολύ μικρές γυάλινες μπίλιες, οι οποίες δημιουργούν χρωματικές αντανακλάσεις, χαρίζοντας στο προϊόν την μοναδική του όψη. Κατάλληλα για ανοιχτόχρωμα ή σκούρα υφάσματα.

AP ΑΠΛΙΚΕ (ΚΩΔΙΚΟΣ: SΑ)
Πολλά διαφορετικά στύλ και ποιότητες ετικετών και σημάτων, από διάφορα υλικά κομμένα με καλούπι (ύφασμα, πετσέτα, τσόχα, δέρμα, κ.τ.λ.), μπορούν να παραχθούν, είτε σαν θερμομεταφερόμενα, είτε για ραφή. Μπορούν να συνδυαστούν και με άλλες τεχνικές (όπως κέντημα, τύπωμα, glitter, φλόκος, στρασάκια/μεταλλάκια κ.λ.π.).

PTC PLOTTER – CUT - MATERIALS (ΚΩΔΙΚΟΣ: TΑ)
Θερμομεταφερόμενα φίλμ, κομμένα με plotter, από διάφορα υλικά, όπως καθρέπτης, αντανακλαστικά, ολογραφικά, glitter, φλόκος, PVC κ.τ.λ., σε διάφορα χρώματα, γυαλιστερά ή μάτ. Κατάλληλα για ανοιχτόχρωμα ή σκούρα υφάσματα.

DSP, DF ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗ, ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΦΛΟΚΑΡΙΣΜΑ (ΚΩΔΙΚΟΣ: ZZ)
Στην απευθείας εκτύπωση χρησιμοποιούνται πολλές διαφορετικές τεχνικές. Μελάνια πλάστισολ, οικολογικά, μεταλλικά, γκλίττερ, φουσκωτά, τετραχρωμίας, φωτοευαίσθητα, θερμοευαίσθητα, αρωματικά, αντανακλαστικά, φωσφορούχα, τρισδιάστατα σιλικόνης, ξεβαφής, κράκ, όπως και χαβιάρι, sparkling κ.τ.λ., μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους, ή και με απευθείας φλοκαρίσμα και φόϊλ.

HFW ΥΨΙΣΥΧΝΑ (ΚΩΔΙΚΟΣ: 3DB)
Είναι μια τεχνική με την οποία πλαστικό φίλμ, τυπωμένο ή φλοκαρισμένο εφαρμόζεται απευθείας πάνω στο ύφασμα, δημιουργώντας πολλά και διαφορετικά εφέ, όπως πλαστικές ανάγλυφες ετικέτες, τρισδιάστατα φλοκαρισμένα γράμματα, σήματα κ.τ.λ.

EM ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ EMBOSSING (ΚΩΔΙΚΟΣ: 4EB)
Αυτή η μέθοδος δημιουργεί ένα τρισδιάστατο εφέ, καθώς το ύφασμα βυθίζεται σύμφωνα με το σχέδιο μόνο σε επιλεγμένες περιοχές. Στις περισσότερες περιπτώσεις χρησιμοποιείται ένα υπόστρωμα μαλακού αφρώδους υλικού στην πίσω πλευρά του σχεδίου.