Μεταξοτυπίες, Θερμομεταφερόμενες στάμπες, Τύπωμα
Αναζήτηση:
Εγγραφείτε στο Newsletter:
ΑΡΧΙΚΗ/ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
  • Λόγω της εκτεταμένης γκάμας διαφορετικών μηχανημάτων που χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή των προϊόντων μας, καθώς και της μεγάλης ποικιλίας διαφορετικών υλικών στα οποία εφαρμόζονται, οι ανωτέρω τεχνικές προδιαγραφές πρέπει να θεωρούνται μόνο σαν οδηγός.
  • Προτείνουμε να πραγματοποιείτε όλα τα τεστ για να διασφαλίσετε την συμβατότητα μεταξύ των προϊόντων μας, του εξοπλισμού εφαρμογής και των υλικών στα οποία εφαρμόζονται αυτά. Ξεκινήστε τα τεστ 24 ώρες μετά.
  • Στα δείγματα, καθώς και κατά την διάρκεια της παραγωγής, πρέπει πάντα να κάνετε τα εξής:
    1). Γενικό έλεγχο του σχεδιασμού, της ποιότητας (χρώματα - φινίρισμα - αντοχή κ.λ.π.), καθώς και της καλής συγκόλλησης του τυπώματος.
    2). Έλεγχο για τυχόν ανεπιθύμητες αλλαγές στο χρώμα, στο φινίρισμα (γυάλισμα κ.τ.λ.) ή στις διαστάσεις του πανιού μετά το θερμοπρεσσάρισμα ή τον φούρνο. Η θερμοκρασία που δέχεται το πανί εξαρτάται κάθε φορά από την διαφορετική ποιότητα των τυπωμάτων και κυμαίνεται από min. 160°C έως και max. 205°C.
    3). Τέστ για αντοχή στο πλύσιμο και στο στέγνωμα (θερμοκρασία max. 40°C, πρόγραμμα για ευαίσθητα και το ρούχο γυρισμένο το μέσα έξω). Δεν ενδείκνυται το στεγνωτήριο και το στεγνό καθάρισμα.
    4). Έλεγχο για την σωστή τοποθέτηση του τυπώματος στην όψη του πανιού (κατόπιν οδηγιών του πελάτη), λαμβάνοντας υπ'όψιν μικρές αποκλίσεις από αυτές.
  • Μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή για τεχνική υποστήριξη σχετικά με τα προϊόντα μας και την εφαρμογή τους.
  • Τα προϊόντα μας ελέγχονται αυστηρά σε όλη την διαδικασία παραγωγής και συσκευασίας. Τυχόν διαφωνίες ή προβλήματα που μπορεί να προκύψουν πρέπει να διατυπώνονται γραπτώς την ημέρα παραλαβής.
  • Με το παρόν σας ενημερώνουμε ότι οι τεχνικές συμβουλές και οι συστάσεις που αφορούν τα προϊόντα μας και που δίνονται προφορικά, εγγράφως ή κατόπιν δοκιμών, θεωρούνται σωστές. Ωστόσο, δεν είναι δεσμευτικές όσον αφορά πιθανά δικαιώματα τρίτων μερών και δεν σας εξαιρούν από την υποχρέωση να εξετάσετε την καταλληλότητα των προϊόντων μας για την χρήση που εσείς επιθυμείτε. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σ'αυτό το έγγραφο δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως εγγύηση ή διατύπωση για την οποία η εταιρεία μας αναλαμβάνει οποιαδήποτε νομική ευθύνη, καθώς προσφέρονται μόνο για μελέτη και εξακρίβωση. Δεν μπορούμε να δεχθούμε καμία ευθύνη για προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από λανθασμένες μεθόδους εφαρμογής και επεξεργασίας των προϊόντων μας, κυρίως όταν δεν υπόκεινται στον έλεγχό μας και ειδικότερα μετά τη ραφή του ρούχου.